RectoVerso

Aanbod

RECTO VERSO
Op zoek naar een drukkerij die ook planafdruk in regio Hamme ter harte neemt? We zijn gespecialiseerd in de reproductie van groot formaat tekeningen en plannen, maar eveneens tal van andere druktoepassingen behoren tot ons ruime aanbod aan diensten.

DÉ REFERENTIE VOOR KWALITATIEF DRUKWERK
Vanuit onze drukkerij in Hamme leveren wij elke dag opnieuw de meest hoogwaardige papier- en ontwerpdiensten aan voor al onze klanten. Wij zijn uw partner voor diverse afwerkingsmogelijkheden van drukwerk en ons kopiecenter staat dagelijks ter beschikking voor uw kopie/afdrukken en het scannen van uw documenten. We hanteren een snelle en transparante aanpak aan correcte prijzen.

OPLOSSING OP MAAT
Vooral op het vlak van planafdruk, kantoordrukwerk en textielbedrukking hebben wij in de loop der jaren een ruime expertise opgebouwd. Maar ook het drukken van kaarten voor bijvoorbeeld geboortes en overlijdens en het maken van een naamplaten behoren tot de mogelijkheden. Wist u trouwens dat u zelfs voor beletteringsdiensten aan het juiste adres bent bij Recto Verso? Dankzij onze ervaren ontwerpers kunnen wij steeds een oplossing op maat bieden voor zowel particulieren als bedrijven.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC130, Erkend leerbedrijf Duaal Leren
Contactpersoon
Tom De Loose
Adres
Kapellestraat 8, 9220 Hamme
Email
info@rectoverso.be
Website
https://www.rectoverso.be
Stages
Aantal stageplaatsen
1 per jaar
Type stageplek
digitaal drukken large format/toner
Stagedoelgroep
leerling, duaal leren