Stagebegeleiding

Werkzoekenden in opleiding (prepress, drukken, drukafwerking of digital print operator bij VDAB Turnhout) krijgen begeleiding tijdens hun stage. Henk Van der Beke zorgt al meer dan 12 jaar een intensieve stagebegeleiding in je bedrijf, opvolging en administratie zodat er tijdig kan worden bijgestuurd waar nodig. Bijkomende info rond IBO en andere tewerkstellingsmaatregelen krijg je er gratis bij.

Contacteer ons

Onze referenties

3Motion, Haletra, Antilope De Bie, Reynders Pharma, AMS Digital Print, INNI Group, Veilingen Bernaerts, Triakon, Totté drukt op alles, Ducaju, Autajon Labels, Graphius, Publi FDM, Zwart op Wit, Drukkerij De Melle, Artoos Group, Van Grasdorff, Symeta, Printville, Daneels Grafische Group, Illochroma, Group Joos, ABC Labels, enz.

Jouw stagebegeleider

Matchen van kandidaten, coaching, training, mensen en bedrijven helpen groeien en verder ontwikkelen, daar is is het mij om te doen, met een ondersteuning op maat!

Henk Van Der Beke

Stagebegeleider/Coach & erkend mentor, begeleider bedrijfsstages

Sinds 2009 zorgt Henk voor de stagebegeleiding van werkzoekenden, steeds met een duurzame tewerkstelling in het achterhoofd. Sinds 2021 zorgt hij ook voor de coaching, begeleiding en opvolging van (nieuwe) medewerkers en uitzendkrachten. Met meer dan 12 jaar ervaring is Henk de geschikte vertrouwenspersoon voor zowel kandidaat, bedrijf, uitzendkantoor. Zijn gerichte hands-on aanpak werkt!