Stagebegeleiding

Na 14 jaar eindigt eind december 2023 ons aanbod om werkzoekenden in opleiding (prepress, drukken, drukafwerking of digital print operator bij VDAB Turnhout) te begeleiden tijdens hun stage. Zij krijgen die begeleiding van 2024 vanuit VDAB.

We blijven verder inzetten in de begeleiding van nieuwe én ervaren medewerkers op hun werkplek. Met dit opleidingstraject ontzorgen we bedrijven met kennis van zaken in functie van duurzame tewerkstelling. Met een blijvende vergrijzing en arbeidskrapte een meerwaarde voor medewerkers.

Contacteer ons

Onze referenties

3Motion, Haletra, Antilope De Bie, Reynders Pharma, AMS Digital Print, INNI Group, Veilingen Bernaerts, Triakon, Totté drukt op alles, Ducaju, Autajon Labels, Graphius, Publi FDM, Zwart op Wit, Drukkerij De Melle, Artoos Group, Van Grasdorff, Symeta, Printville, Daneels Grafische Group, Illochroma, Group Joos, ABC Labels, enz.

Jouw stagebegeleider

Matchen van kandidaten, coaching, training, mensen en bedrijven helpen groeien en verder ontwikkelen, daar is is het mij om te doen, met een ondersteuning op maat!

Henk Van Der Beke

Stagebegeleider/Coach & erkend mentor, begeleider bedrijfsstages

Sinds 2009 zorgt Henk voor de stagebegeleiding van werkzoekenden, steeds met een duurzame tewerkstelling in het achterhoofd. Sinds 2021 zorgt hij ook voor de coaching, begeleiding en opvolging van (nieuwe) medewerkers en uitzendkrachten. Met meer dan 12 jaar ervaring is Henk de geschikte vertrouwenspersoon voor zowel kandidaat, bedrijf, uitzendkantoor. Zijn gerichte hands-on aanpak werkt!