Pauwels Print&Mail

Aanbod

Wij houden van complex

Het is onze missie om mee te denken bij complexe mailings. Zowel op vlak van personalisatie als handling laten wij ons nooit afschrikken door een uitdaging. Wij beschikken over een modern machinepark en toegewijde medewerkers waardoor we voor elk probleem de juiste oplossing uitdokteren. Zo bent u bijvoorbeeld vrij in het aanleveren van databestanden voor de personalisaties. Elk type of soort bestand is goed, wij doen de rest. 

Eén orderbegeleider per klant

Onze vele trouwe klanten zullen het bevestigen: elke klant wordt steeds opgevolgd door één betrokken orderbegeleider. Deze neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw direct mailing en vormt uw rechtstreeks aanspreekpunt van begin tot einde.

Uw orderbegeleider bespreekt met u de direct mailing, zet uw opdracht in de planning, controleert het goede verloop en volgt de productie op.

Onze orderbegeleiders hebben een achtergrond op informaticagebied waardoor ze voor elke technische uitdaging de juiste oplossing hebben.

Sterk in last-minute opdrachten

Dankzij onze uitgebreide planning, de grote mate van specialisatie en het moderne machinepark, zijn wij bijzonder sterk in last-minute opdrachten. In ieder geval: wanneer wij met u een timing afspreken, dan halen wij ook effectief de deadline.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC200
Contactpersoon
Bart Prinsier
Adres
Hertenstraat 58, 2300 Turnhout
Telefoon
014 40 39 42
Email
bart@pdm.be
Website
https://pdm.be/
Stages
Aantal stageplaatsen
3 per jaar
Type stageplek
drukafwerken, prepress (creatief en/of technisch), digitaal drukken large format/toner, magazijn, administratie, calculatie/orderbegeleiding, andere
Stagedoelgroep
leerling, leerkracht, werkzoekende of IBO
Stagecriteria

stage in variabele data printing mogelijk