Aroma Communicatie

Aanbod

Onze missie

Samen versterken we het imago van bedrijven en organisaties door totaaloplossingen in communicatie.

Beleving
Elk project pakken we aan als een uitdaging. Bij ieder project gaan we voor een sterke inleving én beleving. Beleving vormt de motor van de motivatie intern bij onze medewerkers, maar geldt ook extern voor onze klanten. Onze klanten moeten de uitvoering van hun opdracht ervaren als een totaalbeleving. Kortom, Aroma Communicatie staat gelijk aan proeven van een beleving.

Creativiteit
In communicatie mag creativiteit nooit ontbreken.  Aroma verstaat onder creativiteit méér dan alleen maar creatieve vormgeving. Creativiteit begint bij onze eigen aanpak, contacten, oplossingen, uitwerking, initiatief nemen (niet berusten in), advies geven,… We creëren voor onze medewerkers een creatieve werkomgeving waar ze alle ruimte en kansen krijgen om zich te ontplooien.

Fierheid
We zijn ons bewust van onze vakkennis, kwaliteit en creativiteit én dragen deze fierheid uit. Onze oplossingen dragen bovendien bij tot de fierheid van onze klant.

Commitment
Onze toewijding leidt als basiswaarde tot een succesvol eindresultaat. Samen en in wederzijds vertrouwen bieden we een sterke dienstverlening aan. Klanten mogen altijd en overal op ons rekenen als een betrouwbare partner.

Oprecht
We ondernemen met hart en ziel. We gaan bewust en zuinig om met  de communicatiebudgetten van onze opdrachtgevers.

Respect
Alles begint bij het respect voor en de erkenning van ieder individu. Dit geldt zowel voor onze klanten als de eigen medewerkers. Constructieve feedback is een absolute vereiste om verdere groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC200
Contactpersoon
Marieke Deckers
Adres
Moervijver 5 - 2440 Geel
Telefoon
014 700 595
Email
marieke@aroma.be
Website
https://aroma.be/
Stages
Aantal stageplaatsen
2 per jaar
Type stageplek
prepress (creatief en/of technisch), database publishing, web
Stagedoelgroep
leerling