Argosgrafix

Aanbod

Wie zijn we? Onder de noemer ‘maatwerk in opmaak’ biedt ons grafisch bureau al het nodige voor de creatie en opmaak van zowel marketingmateriaal als functionele communicatie. Of het nu gaat om een gerichte mailing, een overtuigende bedrijfsbrochure of een overzichtelijke catalogus… wij snijden en knippen tot de vorm zit als gegoten.

Wat doen we? Bij argosgrafix kunt u terecht voor het volledige traject van uw projecten. Copywriting, creatie en opmaak, fotografie, druk en afwerking, verzending… Wij ontwerpen, coördineren, waken over planning en kwaliteit en houden u voortdurend op de hoogte over de gang van zaken.

Creatie en opmaak is zonder meer onze hoofdactiviteit. Van eenvoudig visitekaartje tot lijvige catalogus… bij argosgrafix zit u goed voor tijdloos design, uitgekiende vormgeving en vakkundige creatie. Maar daar blijft het niet bij. Wij adviseren eveneens inzake papierkwaliteit, veredelingstechnieken en afwerkingsvormen.

Drukwerkbegeleiding en -beheer vormt een almaar belangrijker deel van onze activiteiten. Bestanden drukklaar maken, technische controle, uitgebreide offertestudie, selectie van de best uitgeruste drukkerij, drukwerkplanning en kwaliteitsbewaking… wij nemen dit graag voor onze rekening zodat u zich kunt concentreren op uw eigenlijke werk.

Wij hebben een hart voor drukwerk maar ook met elektronische communicatie zijn we ijverig aan de slag. Zo hebben wij een ruime expertise opgebouwd in het werken met interactieve PDF-documenten en -formulieren en volgen we de ontwikkelingen op vlak van App Design op de voet.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC200
Contactpersoon
Stef Verhoeven
Adres
Eektstraat 4C - 3111 Wezemaal
Telefoon
016 44 37 45
Email
stef.verhoeven@argosgrafix.be
Website
https://argosgrafix.be/
Stages
Aantal stageplaatsen
4 per jaar
Type stageplek
prepress (creatief en/of technisch)
Stagedoelgroep
leerling, werkzoekende of IBO, leerkracht, duaal leren
Algemene opmerkingen

Aantal stageplaatsen: 4 op jaarbasis, maximaal 1 stagiair per keer.