Antilope De Bie Printing

Aanbod

Drukkerij De Bie is nog steeds het familiebedrijf dat rotsvast gelooft in de meest belangrijke waarden: kwaliteit én service

In alles wat wij doen, streven wij een lange termijnvisie na: in relatie tot onze leveranciers en onze klanten, ook in de omgang met omgeving en milieu. 

Drukkerij De Bie voelt zich goed aan de top van de grafische bedrijven in België en wil nog een stap verder. De laatste jaren hebben we enorm geïnvesteerd in duurzaam ondernemen. Niet alleen door ons bedrijf groener te maken door investering in nieuwe en schonere technologie, maar ook door een verantwoorde en maatschappelijk geëngageerde houding tegenover onze medewerkers en klanten.

Wij onderscheiden ons door uit te munten in kwaliteit en service. Bij ons krijgt u professioneel advies vooraf, persoonlijke begeleiding tijdens het drukproces en stipte levering na afwerking. Verwacht bij ons niet de allerlaagste prijs, maar wel de zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding en een vaste en gerenomeerde kwaliteitswaarde op de markt.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC130, PC200, Erkend leerbedrijf Duaal Leren
Contactpersoon
Dirk Vaneynde
Adres
Nijverheidsstraat 6, 2570 Duffel
Telefoon
03 480 04 55
Email
dirk.vaneynde@antilopedebie.be
Website
https://www.antilopedebie.be
Stages
Aantal stageplaatsen
5 per jaar
Type stageplek
drukken, drukafwerken, prepress (creatief en/of technisch), digitaal drukken large format/toner, calculatie/orderbegeleiding
Stagedoelgroep
leerling, werkzoekende of IBO, duaal leren, leerkracht