Accent Etiketten (Asteria Group)

Aanbod

Fabrikant van zelfklevende etiketten, groot in snelle leveringen.
Drukkerij van etiketten met de meest moderne technieken om uw etiketten op een kwalitatieve en prijsbewuste manier te vervaardigen, van ontwerp tot gedrukt etiket.

Flexodruk tot maximum 8 kleuren, vernis inbegrepen en blanco etiketten om zelf te bedrukken. In samenspraak zoeken we het ideale substraat naar uw behoefte, geleverd zoals u het wenst. Alle vormen zijn mogelijk, van een gewone rechthoek tot speciale vormen op maat gemaakt. Als extra is er o.a. nog de mogelijkheid van perforatie, pinfeed op rol of zigzag, individuele inktjet nummering, niets is ons vreemd. Ook rotatie zeefdruk.

Bedrukkingen met blacklight inkt voor extra veiligheid, reliëfdruk, scratch-off voor krasbiljetten tot en met koud foliedruk om uw etiket en echte metaal glans te geven. Maar ook zelfklevende etiketten met extra veiligheidsstansing, uitscheurbare coupons met rug bedrukking, Duo Labels, Dry Peel, Peel en Seal etiketten om uw verpakking meermaals te kunnen openen en sluiten.

Details

Bedrijf
Type bedrijf
PC130, PC200, Erkend leerbedrijf Duaal Leren
Contactpersoon
Christophe Beke
Adres
Westlaan 2 - 8560 Gullegem
Telefoon
056 359 431
Email
christophe@accent-etiketten.be
Website
https://www.accent-etiketten.be
Stages
Aantal stageplaatsen
2 per jaar
Type stageplek
drukken, digitaal drukken large format/toner, drukafwerken, prepress (creatief en/of technisch), calculatie/orderbegeleiding, magazijn